Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Ballack vrea pedeapsă penală pentru faultul care l-a scos din cărţi pentru Cupa Mondială

Ballack vrea pedeapsă penală pentru faultul care l-a scos din cărţi pentru Cupa Mondială

Ballack vrea pedeapsă penală pentru faultul care l-a scos din cărţi pentru Cupa Mondială
Sursa foto: michael ballack
18 Mai 2010   •   17:33

Căpitanul naţionalei Germaniei, ajuns la 33 de ani, ratează şansa de a juca în Africa de Sud la un ultim Campionat Mondial cu reprezentativa "Panzerelor". Accidentat dur în finala Cupei Angliei, Chelsea - Portsmouth, de ghanezul Kevin Prince Boateng, Ballack este turbat de mânie şi a transmis chiar că se gândeşte să depună plângere penală pentru faultul pe care l-a suferit.
Boateng l-a faultat pe Ballack în partida de pe Wembley foarte dur, la mijlocul terenului, provocându-o o ruptură de ligament la gleznă care îl va ţine pe tuşă aproximativ două luni. Africanul care va fi chiar adversar al Germaniei la CM, cu naţionala Ghanei, şi-a cerut scuze imediat după meci, dar acest lucru nu-l încălzeşte deloc pe Ballack. Agentul neamţului este tranşant.
"Fiecare spectator a văzut ce a făcut Boateng. A fost clar un fault cu intenţia de a-l accidenta pe Ballack. Ne gândim să depunem plângere la poliţie. Vom lua în considerare un proces civil, dar şi o pedeapsă penală este o opţiune. Nu este ca şi cum terenul de fotbal este un loc în care legea nu mai contează, spre deosebire de ceea ce crede Boateng", a declarat Michael Becker, agentul lui Ballack, potrivit goal.com.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Chelsea Nationala Germaniei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close