Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Beckenbauer despre Germania - Anglia: "Englezii vin obosiţi din Premier League, nu ne temem"

Beckenbauer despre Germania - Anglia: "Englezii vin obosiţi din Premier League, nu ne temem"

Beckenbauer despre Germania - Anglia: "Englezii vin obosiţi din Premier League, nu ne temem"
24 Iun 2010   •   15:21

Fostul campion mondial vest-german, Franz Beckenbauer, este cât se poate de încrezător în echipa naţională în vederea partidei din optimile de finală contra naţionalei Angliei. "Kaizerul" consideră că meciul este unul savuros pentru fani, care ar fi meritat să se dispute în semifinale, şi îi vede pe nemţi favoriţi datorită programului mai lejer pe care l-au avut în acest sezon faţă de adversarii lor englezi.
Bundesliga este un campionat în care se joacă mai puţine partide decât în Premier League. Mai mult, fotbaliştii englezi de top trebuie să evolueze şi într-o a doua cupă internă, Cupa Ligii. Din acest motiv consideră că echipa Germaniei va avea un mare avantaj de pregătire fizică în faţa englezilor.
"Jucătorii noştri se află într-o formă fizică superioară englezilor. Aceştia din urmă au mai multe meciuri în Premier League, decât au adversarii lor de duminică în Bundesliga. În plus, Anglia are două cupe interne de disputat în fiecare an, noi avem doar una. De aceea ei vin mai obosiţi şi nu reuşesc prea multe în turneele finale de Campionat European sau de Cupă Mondială. Am văzut lipsa de prospeţime a internaţionalilor englezi în remizele cu SUA şi Algeria. Anglia este, totuşi, periculoasă, deoarece îşi doreşte mult trofeul pe care nu l-a mai cucerit din 1966, iar fotbalişti ca Lampard, Gerrard şi Terry îşi joacă, probabil, ultima şansă de a câştiga o Cupă Mondială. Respectăm echipa din insulă, dar nu ne temem de ea", a declarat "Kaizerul".
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close