Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Beckham spune adio Cupei Mondiale 2010, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile

Beckham spune adio Cupei Mondiale 2010, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile

Beckham spune adio Cupei Mondiale 2010, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile
15 Mar 2010   •   01:34


Într-o perioadă în care spunea că trebuie să muncească din greu pentru a prinde un loc în lotul Angliei pentru Cupa Mondială din 2010, David Beckham a pierdut orice şansă de a juca la turneul din Africa de Sud, după ce duminică a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în meciul câştigat de AC Milan cu 1-0 în faţa lui Chievo.

Beckham s-a accidentat fără să intre în contact cu vreun adversar, ieşind singur în afara terenului şi cerând îngrijiri medicale. Antrenorul lui Milan, Leonardo, a declarat la finalul partidei: "Accidentarea lui Beckham nu ne permite să ne bucurăm pentru această victorie. Este un băiat extraordinar şi jocul din această seară dovedeşte asta. Nu pot să mă bucur având în vedere grava lui accidentare. David şi-a dat imediat seama că şi-a rupt teondonul lui Ahile".

Accidentarea a pus capăt dorinţei lui Beckham de a deveni primul englez care joacă la patru Cupe Mondiale. Cariera mijlocaşului este însă de asemenea în pericol. Fotbalistul de 34 de ani fusese împrumutat recent la AC Milan de la Los Angeles Galaxy tocmai pentru ca el să fie în formă şi să aibă şanse să fie selecţionat de Fabio Capello.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham CM2010
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close