Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Branco dezvăluie cheia succesului: Sexul şi alcoolul au ajutat Brazilia să câştige Cupa Mondială din 1994

Branco dezvăluie cheia succesului: Sexul şi alcoolul au ajutat Brazilia să câştige Cupa Mondială din 1994

Branco dezvăluie cheia succesului: Sexul şi alcoolul au ajutat Brazilia să câştige Cupa Mondială din 1994
08 Iun 2010   •   14:41


Câştigător al Cupei Mondiale, Branco a declarat că sexul şi alcoolul au jucat un rol important în victoria Braziliei din 1994. Fundaşul lateral, component al naţionalei auriverzi, crede că aceste două elemente sunt benefice tuturor jucătorilor care participă la Cupa Mondială.

"Ce rău este în asta? Fiul meu Stefano a fost conceput în timpul Cupei Mondiale din 1994, când am petrecut o zi liberă cu soţia la San Francisco. Sexul este bun pentru fotbalist, pentru că îl eliberează de tensiune. Nu mai câştigasem Cupa Mondială de 24 de ani, deci nu cred că a fost rău ce am făcut", a declarat Branco.

"Sexul în cantonament ar fi interzis doar cu soţia unui coechipier. Sau să stai într-un bordel până la patru dimineaţa. La Cupa Mondială din 1994 am fost foarte profesionişti. Am fost acolo să câştigăm. Băutura a fost de asemenea permisă şi ne cinsteam pentru a ne relaxa. Ce e rău în asta? Dacă ar fi o problemă, atunci fotbalul din Anglia sau Germania, unde se bea bere, ar dispărea, sau din Italia, Franţa şi Argentina, unde se bea vin. Face parte din cultură".

"Au fost băuturi în '94, mi-am conceput fiul atunci şi toată lumea a spus că am fost perfecţi din punct de vedere fizic şi tactic", a concluzionat Branco.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close