Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Brazilia a învins Panama cu 4-0 într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială

Brazilia a învins Panama cu 4-0 într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială

Brazilia a învins Panama cu 4-0 într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială
de M.T.    |    04 Iun 2014   •   16:42

Naţionala Braziliei a învins Panama cu scorul de 4-0, în penultimul meci de pregătire înaintea Cupei Mondiale care va debuta joia viitoare.

Neymar a fost protagonistul întâlnirii care a avut loc la Goiana, starul Barcelonei înscriind un gol şi oferind o pasă decisivă la un altul.

Atacantul brazilian a deschis scorul în minutul 24, cu a 31-a reuşită în tricoul echipei naţionale, celelalte goluri ale gazdelor fiind marcate de Dani Alves (40), Hulk (47) şi Willian (73).

„Toată lumea cunoaşte talentul lui Neymar, dar mereu reuşeşte să vină cu ceva nou prin care să surprindă”, a declarat, evident mulţumit, selecţionerul Selecao, Luiz Felipe Scolari.

Ultimul meci amical al Braziliei înainte de startul Cupei Mondiale va avea loc vineri, împotriva Serbiei.

Tot marţi, Elveţia a câştigat cu 2-0 la Lucerna în faţa Perului, graţie reuşitelor lui Lichtsteiner (78) şi Shaqiri (84), în timp ce în Statele Unite, la Chicago, Bosnia a învins cu 1-0 naţionala Mexicului, prin golul marcat de Hajrovic în minutul 41.

Grecia, echipa care a eliminat România la baraj, a terminat la egalitate, scor 0-0, în faţa Nigeriei, într-o altă partidă disputată în SUA, la Philadelphia.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close