Brazilia elimină prima echipă sud-americană de la CM 2010, după 3-0 cu Chile

28 Iun 2010   •   23:24
Brazilia elimină prima echipă sud-americană de la CM 2010, după 3-0 cu Chile

Duelul sud-american din optimile de finală ale Cupei Mondiale a fost tranşat fără drept de apel de multipla campioană mondială Brazilia. Selecao s-a impus cu 3-0 în faţa echipei din Chile şi merge în sferturile de finală pentru a întâlni naţionala Olandei, care nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de 22 de partide.

Chilienii au jucat bine şi poate că meritau măcar golul de onoare. Însă în faţa unei forţe ofensive conduse de Luis Fabiano şi Robinho ei erau oricum sortiţi înfrângerii. Primul gol a venit totuşi de la Juan, care a trimis puternic cu capul din cornerul executat de Maicon.

Doar trei minute mai târziu scorul a devenit 2-0. Robinho a trimis mingea în centru la Kaka, care a deviat-o spre Luis Fabiano şi atacantul l-a driblat cu calm pe Bravo, care ieşise în întâmpinare, pentru ca apoi să trimită mingea în poarta goală.

Scorul final a fost stabilit după o oră de joc, când Robinho a finalizat cu un şut plasat în stânga portarului, după un slalom al lui Ramires de la mijlocul terenului până la marginea careului.

Chile devine astfel prima echipă din America de Sud care îşi ia adio de la competiţie, după ce Brazilia s-a dovedit un adversar mult mai dificil decât cei întâlniţi în faza grupelor, gen Honduras sau Elveţia.

Antena3.ro

Parteneri
x close