Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Brazilia încheie pregătirile pentru Cupa Mondială cu un 5-1 în faţa Tanzaniei (VIDEO)

Brazilia încheie pregătirile pentru Cupa Mondială cu un 5-1 în faţa Tanzaniei (VIDEO)

Brazilia încheie pregătirile pentru Cupa Mondială cu un 5-1 în faţa Tanzaniei (VIDEO)
Sursa foto: robinho
08 Iun 2010   •   10:07

Echipa naţională a Braziliei a disputat, luni, ultimul meci amical înaintea debutului Cupei Mondiale din Africa de Sud. Reprezentativa "auriverde", care va începe turneul pe 15 iunie contra Coreei de Sud, a învins cu 5-1 naţionala Tanzaniei într-un meci disputat la Dar Es Salaam. Robinho şi Ramires au reuşit câte o "dublă" pentru echipa lui Carlos Dunga.
Aflată printre favoritele la câştigarea trofeului la mondialul african, Brazilia lui Carlos Dunga a încheiat luni seria de amicale disputate cu echipe de pe "continentul negru". Vedetele braziliene s-au impus fără probleme în Tanzania. Robinho a înscris primele două goluri, în minutele 10 şi 33, iar rezerva Ramires a dus scorul la 0-3 în minutul 53. Kaka a punctat şi el după o fază confuză, iar tanzanianul Aziz a redus din diferenţă în minutul 86. Scorul final, de 1-5, a fost stabilit de Ramires în prelungiri.
Dunga a mizat pe următorii jucători în partida din Tanzania:
Gomes - Maicon, Lucio (Luisao '46), Juan, Michel Bastos (Gilberto '46) - Elano (Daniel Alves '59), Felipe Melo (Ramires '46), Gilberto Silva (Josué '46), Kaka - Robinho, Luis Fabiano (Nilmar '76).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Braziliei tanzania CM2010
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close