Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Bucăţi din acoperişul unui stadion de la Cupa Mondială au căzut pe teren în timpul unei furtuni

Bucăţi din acoperişul unui stadion de la Cupa Mondială au căzut pe teren în timpul unei furtuni

Bucăţi din acoperişul unui stadion de la Cupa Mondială au căzut pe teren în timpul unei furtuni
de M.T.    |    03 Mar 2014   •   10:42

Cu ceva mai mult de trei luni până la debutul Cupei Mondiale din Brazilia, organizatorii au în continuare probleme din cauza infrastructurii.

Sâmbătă, cu doar câteva ore înainte de un meci de campionat, mai multe bucăţi de metal din acoperişul stadionului Mineirao din Belo Horizonte, care va găzdui jocuri din cadrul turneului final, au căzut pe teren în timpul unei furtuni puternice.

Nimeni nu a fost rănit în urma prăbuşirii celor trei piese de metal care aveau rolul de a colecta apa de pe acoperişul arenei.

Bucăţile de metal au căzut pe teren, în apropierea băncilor de rezerve, astfel că mari cantităţi de apă au curs direct în tribunele stadionului unde va avea loc una dintre semifinalele Cupei Mondiale.

Arena din Belo Horizonte are probleme şi cu sistemul de drenaj al terenului, în timpul meciului dintre Cruzeiro şi Minas Boca formându-se mai multe bălţi care au făcut gazonul aproape impracticabil.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close