Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Campioana mondială are probleme: Mexic a învins Italia cu 2-1 într-un meci amical (VIDEO)

Campioana mondială are probleme: Mexic a învins Italia cu 2-1 într-un meci amical (VIDEO)

Campioana mondială are probleme: Mexic a învins Italia cu 2-1 într-un meci amical (VIDEO)
Sursa foto: Carlos Vela
04 Iun 2010   •   10:13

Carlos Vela şi Alberto Medina s-au jucat cu o defensivă slabă a Italiei şi au ajutat Mexic să învingă cu 2-1 campioana mondială într-un meci amical disputat joi şi să privească turneul din Africa de Sud cu optimism.

Vela a primit o pasă pe sus de la Giovani dos Santos în careu şi fără să fie jenat de vreun adversar a şutat de la 12 metri fără nicio şansă pentru Gianluigi Buffon, în minutul 16. Cu zece minute înainte de final, rezerva Medina a dejucat pasul la ofsaid al italienilor şi l-a învins pe Buffon dintr-un unghi închis. Italia a redus din handicap în minutul 89, când fundaşul Leonardo Bonucci a înscris din apropiere, după ce Salvatore Bocchetti a luat la ţintă bara.

Primul meci de pregătire al Italiei pentru Cupa Mondială a fost astfel dezamăgitor, campionii mondiali având prea puţin control asupra partidei. "Azzurri" s-au antrenat la altitudini ridicate în Alpii italieni şi selecţionerul Marcello Lippi a pus jocul dezamăgitor pe seama lipsei condiţiei fizice.

"Suntem în munţi de 10 zile, am ajuns aici azi dimineaţă şi am jucat împotriva unei echipe mult mai bune decât a noastră. Nu poţi analiza meciul din alt punct de vedere. Jucătorii mi-au spus că îşi simţeau picioarele foarte grele", a declarat Lippi.

După înfrângeri cu Anglia şi Olanda în ultimele două săptămâni, Mexic a reuşit cel mai bun meci înainte de partida de deschidere a Cupei Mondiale, în compania gazdei, Africa de Sud, pe 11 iunie. Gruparea lui Lippi va deschide turneul mondial cu un meci contra Paraguayului, echipă care are un joc apropiat cu al mexicanilor. Deşi este campioana mondială en titre, Italia este considerată prea bătrână şi fără jucători de top care să care echipa spre al doilea titlu consecutiv.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close