Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Campionii mondiali, întâmpinaţi pe străzile Madridului de milioane de fani (VIDEO)

Campionii mondiali, întâmpinaţi pe străzile Madridului de milioane de fani (VIDEO)

Campionii mondiali, întâmpinaţi pe străzile Madridului de milioane de fani (VIDEO)
12 Iul 2010   •   21:19

Campionii mondiali au ajuns acasă. Milioane de oameni au ieşit pe străzile Madridului să sărbătorească cel mai important trofeu din istoria fotbalului spaniol: Cupa Mondială. Fiesta spaniolă a început numai după ce echipa naţională a fost felicitată de Casa Regală a Spaniei şi de premierul Zapatero.

Milioane de fani sunt nerăbdători să vadă trofeul cupei Mondiale prezentat de naţională. Bucuria spaniolilor e imensă. Au organizat concerte în aer liber şi au compus cântece în premieră special pentru echipa naţională.

Regele Spaniei a ţinut să fie primul care să felicite echipa naţională pentru cea mai mare realizare a fotbalului spaniol.

Lotul Ibericilor a fost primit de mii de fani care i-au aştepat nerăbdători la aeroportul Barajas din Madrid. Toată lumea voia să îi vadă pe cei mai mari fotbaliştii ai lumii.

Nimic nu se compară cu sărbătoarea care se pregăteşte. Milioane de oameni au ieşit pe străzi să-şi întâmpine favoriţii. Spania a intrat în istorie şi este una dntre cele trei ţări care a luat şi titlul mondial şi cel european consecutiv.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Spania Madrid sarbatoare
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close