Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Capello: ?Am sentimentul că timpul petrecut în Anglia a fost unul pierdut?

Capello: ?Am sentimentul că timpul petrecut în Anglia a fost unul pierdut?

Capello: ?Am sentimentul că timpul petrecut în Anglia a fost unul pierdut?
21 Iun 2010   •   19:58

Selecţionerul echipei naţionale a Angliei, Fabio Capello, nu poate să înţeleagă de ce echipa sa nu merge bine la Cupa Mondială în ciuda impresiei lăsate în preliminarii. Italianul recunoaşte că simte că este mulţumit de munca pe care a depus-o, dar nu poate scăpa de sentimentul că ultimii doi ani au fost o pierdere de timp.
"Am sentimentul că ultimii doi ani au fost o pierdere de timp. Nu ştiu de ce sau cum au ajuns jucătorii astfel. Antrenamentele decurg foarte bine, astfel că nu înţeleg de ce jucătorii nu reflectă la meciuri forma lor bună de la şedinţele de pregătire. Ei par să nu reuşească să schimbe viteza. Am fost foarte, foarte înceţi şi la această Cupă Mondială dacă nu alergi, dacă nu faci presing şi nu te lupţi este foarte dificil. Deci nu sunt mulţumit, pentru că munceşti din greu 20 de zile, faci toate pregătirile, vezi totul la antrenamente, iar apoi, în teren, totul este complet diferit. Însă pot să mă uit în oglindă dimineaţa şi să spun: Ai muncit mult, ai analizat totul, pregăteşti totul", a declarat Capello în publicaţia britanică The Sun.
Cu două puncte după două meciuri disputate în Grupa C de la Cupa Mondială, Anglia are o singură şansă de a se califica în optimile de finală - să învingă în ultimul meci echipa Sloveniei.
"Avem o ultimă şansă. Este o provocare foarte mare. Presiunea este mare pentru mine şi pentru echipă, dar există mereu. Şi jucătorii ştiu acest lucru. Sper ca ei să reacţioneze".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fabio Capello nationala Angliei CM2010
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close