Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Capello: "Anglia poate juca finala. Nu sunt nebun"

Capello: "Anglia poate juca finala. Nu sunt nebun"

Capello: "Anglia poate juca finala. Nu sunt nebun"
23 Iun 2010   •   13:17

Jocul Angliei la Cupa Mondială a fost, până în acest moment, unul dezamăgitor, iar declaraţiile belicoase ale englezilor date înaintea turneului sunt din ce în ce mai mult luate în râs de adversari. Cu toate acestea, Antrenorul Fabio Capello este sigur pe echipa pe care o antrenează şi crede că o poate conduce, chiar în aceste condiţii, spre finala de pe Soccer Stadium din Johannesburg.
"Nu sunt nebun, când am zis că obiectivul nostru este finala Cupei Mondiale, asta a fost pentru că am arătat că avem un lot foarte bun. Cred că...nu, nu dacă, după ce batem Slovenia, toate echipele se vor teme de noi", a fost declaraţia surprinzătoare a lui Fabio Capello, potrivit Eurosport.
După un început dezamăgitor cu Statele Unite şi o continuare penibilă cu Algeria, Capello se aşteaptă la o victorie contra celei mai mici ţări de la Cupa Mondială. Conflictul din ultimele zile, iscat de fundaşul John Terry, nu va duce la scoaterea acestuia din prima echipă pentru partida cu Slovenia.
"Terry este unul dintre cei mai importanţi jucători şi nu mă gândesc să nu-l folosesc. Este un meci foarte important pentru noi şi jucătorii numai la asta se gândesc, nu la discuţiile care au fost", a conchis tehnicianul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fabio Capello nationala Angliei CM2010
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close