Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Capello neagă demisia după "cea mai dură înfrângere a Angliei la o Cupă Mondială"

Capello neagă demisia după "cea mai dură înfrângere a Angliei la o Cupă Mondială"

Capello neagă demisia după "cea mai dură înfrângere a Angliei la o Cupă Mondială"
27 Iun 2010   •   20:55

Anglia a luat foc după eliminarea prematură de la Cupa Mondială, după un umilitor 1-4 cu Germania în optimile de finală. Presa britanică vorbeşte despre defensiva dezastruoasă din partida de la Bloemfontein, în timp ce Fabio Capello critică arbitrajul şi asigură că nici nu se gândeşte să-şi depună mandatul de selecţioner.


"Cea mai grea înfrângere din istoria Angliei la Cupa Mondială. Au fost 54 de secunde între golul lui Matthew Upson şi mingea lui Frank Lampard, care a trecut de linie. A fost o decizie ruşinoasă de a nu valida golul, decizie care ar fi putut schimba multe lucruri. Dar asta nu schimbă că Anglia a jucat bine 54 de secunde din 90 de minute. Un spectacol oribil şi, în special, o contraperformanţă defensivă penibilă"
, a notat cotidianul britanic The Guardian.


Golul valabil anulat lui Frank Lampard i-a făcut, chiar, pe englezi să vorbească despre o "răzbunare" a sorţii pentru finala CM de pe Wembley, din 1966, în care Anglia a învins Germania graţie unui gol controversat marcat de Geoff Hurst. O reparaţie istorică pentru Germania, care s-a răzbunat cu această ocazie, de asemenea, pentru umilinţa suferită în urmă cu câţiva ani la Munchen, 1-5 în faţa Angliei.


Antrenorul englezilor, Fabio Capello, spune că nu intenţionează să îşi dea demisia după umilinţa suferită cu Germania şi dă de înţeles că vrea să vorbească mai întâi cu şefii federaţiei înainte de a lua orice decizie.


"Vreau să vorbesc cu şeful federaţiei şi apoi îmi voi decide viitorul. Trebuie să ştiu dacă FA mai are sau nu încredere în mine. Absolut sigur nu demisionez"
, a declarat la conferinţa de presă de după meci Fabio Capello.


Italianul consideră că Anglia nu a făcut decât un meci foarte prost la Cupa Mondială, cel cu Algeria, şi crede că meciul cu Germania ar fi putut fi cu totul altul dacă arbitrul din Uruguay ar fi validat golul lui Frank Lampard.


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close