Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Capello şi Lampard îl critică pe Terry pentru declaraţiile hazardate despre echipă

Capello şi Lampard îl critică pe Terry pentru declaraţiile hazardate despre echipă

Capello şi Lampard îl critică pe Terry pentru declaraţiile hazardate despre echipă
22 Iun 2010   •   09:56

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, John Terry, a stârnit comentarii aprinse din partea colegilor de echipă şi antrenorului Fabio Capello după ce a vorbit cu presa despre nemulţumirile din lot. Imediat, colegii, în frunte cu Lampard, au dezminţit ceea ce spusese Terry iar selecţionerul Fabio Capello l-a criticat pe fundaş pentru faptul că a ales să vorbească cu presa în loc să îl confrunte pe el.
"Nu am avut deloc intenţia să îl supăr pe antrenor şi nici pe colegi. Dacă am supărat pe cineva, îmi cer scuze. I-am spus selecţionerului că are toată susţinerea mea şi vreau să subliniez că nu cred să am o influenţă negativă asupra moralului echipei. Nu mă gândesc decât la o victorie în următorul meci, atât de important pentru Anglia", a declarat căpitanul lui Chelsea pentru  Eurosport.
Terry declarase în cursul zilei de luni că mai mulţi jucători ai Angliei aveau de gând să meargă la Fabio Capello pentru o discuţie aprinsă despre părerile fiecărei părţi.
"Nu are niciun sens, dacă credem că sunt probleme, să le ţinem pentru noi. Chiar dacă asta înseamnă să ne certăm cu selecţionerul sau să îl supărăm. Trebuie să ne exprimăm sentimentele", declarase John Terry.
Declaraţia nu i-a picat bine selecţionerului, dar nici colegilor lui John Terry. Actualul vice-căpitan, Frank Lampard, infirmă că întâlnirea pe care jucătorii au avut-o cu Capello ar fi fost una aprinsă, ci mai debrabă una obişnuită înaintea unui meci important.
"Nu a fost nimic de genul acesta. Aşa este John, un jucător şi om care pune multă pasiune, dar întâlnirea a fost una obişnuită. Avem trei sau patru întâlniri de acest fel pe săptămână şi nu a fost deloc o discuţie aprinsă", a spus Lampard pentru sursa citată.
Fabio Capello a sugerat că John Terry ar fi trebuit să vorbească direct cu el, nicidecum să apeleze la presă ca intermediar.
"Nu înţeleg de ce nu a vorbit cu mine. A vorbit cu mai mulţi jucători şi doar John Terry a declarat lucrurile acestea. Nimeni nu a vorbit cu mine despre astfel de probleme, dar uşa mea e mereu deschisă. La fiecare întâlnire îl întreb pe căpitan dacă sunt probleme printre jucători sau dacă au să-mi comunice ceva. Este o mare greşeală a lui Terry că a dat acele declaraţii presei.", a spus intransigentul italian, în vârstă de 64 de ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fabio Capello nationala Angliei CM2010
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close