Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Căpitanul Evra dă cărţile pe faţă: "Francezii merită să ştie tot ce s-a întâmplat"

Căpitanul Evra dă cărţile pe faţă: "Francezii merită să ştie tot ce s-a întâmplat"

Căpitanul Evra dă cărţile pe faţă: "Francezii merită să ştie tot ce s-a întâmplat"
23 Iun 2010   •   10:11

Echipa naţională a Franţei a părăsit, în mod ruşinos, Cupa Mondială din Africa de Sud, iar căpitanul Patrice Evra consideră că publicul din "Hexagon" are dreptul să afle care sunt adevăratele motive pentru declinul formaţiei. Cu doar un punct şi un gol în trei partide, echipa Franţei este criticată la toate nivelurile şi Evra a anunţat că va organiza o conferinţă de presă în care va povesti exact evenimentele relevante din sânul echipei, dar şi să le ceară scuze suporterilor dezamăgiţi.
"Cred că este timpul să ne cerem scuze. Scuzele sunt pentru milioane de francezi. Am vrut să fac asta ieri, dar selecţionerul nu m-a lăsat. Voi face o conferinţă de presă săptămâna aceasta. Poporul francez trebuie să ştie adevărul, deoarece echipa aparţine francezilor.", a spus fundaşul lateral de la Manchester United, potrivit goal.com.

Evra nu a ezitat să confirme că jucătorii au fost foarte nemulţumiţi de excluderea din lot a atacantului Nicolas Anelka.
"Am fost foarte nemulţumiţi de măsura care s-a luat în cazul lui Anelka, dar veţi şti totul foarte curând. O să dau toate detaliile într-o conferinţă de presă. Veţi şti săptămâna aceasta", a sunat "ameninţarea" lui Patrice Evra.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 nationala frantei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close