Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Caracatița care a prezis scorul la trei meciuri din Cupa Mondială a fost omorâtă

Caracatița care a prezis scorul la trei meciuri din Cupa Mondială a fost omorâtă

Caracatița care a prezis scorul la trei meciuri din Cupa Mondială a fost omorâtă
12 Iul 2018   •   13:29

Rabiot, caracatița care a prezis corect scorurile de la Cupa Mondială, a murit. Mai exact, ea a fost transformată în sashimi, informează ziarul japonez Mainichi. 

Postul japonez Sora News 24 a fost și mai macabru în descrierea soartei lui Rabiot: "Caracatiței prezicătoare de scoruri a fost digerată după pierderea Poloniei ... literalmente", a anunțat postul de televizune.

Rabiot a fost o caracatiță prinsă pe coastă Obira în Hokkaido. 

Potrivit ziarului Mainichi, pescarul Kimio Abe, în vârstă de 51 de ani, a numit animalul pe 19 iunie. Abe a plasat caracatița într-o piscină care conținea trei cutii cu mâncare, una reprezentând Japonia, altă reprezentând adversarul său, iar a treia reprezentând o remiză, potrivit rapoartelor. 

În experiment, caracatița a dus tentaculele spre cutiile care trebuie prezicând astfel o victorie a Japoniei împotrivă Columbiei, o remiză cu Senegal și o înfrângere pentru Polonia. Toate cele trei predicții s-au adeverit.

Rabiot nu este prima caracatiță care să prezică rezultatele de la Cupă Mondială. Paul, o caracatiță care a trăit într-un acvariu german, a prezis în mod corect opt jocuri de la Cupa Mondială din 2010. El a fost găsit mort de cauze naturale, mai târziu, în toamnă. 

Abe a spus ziarului că l-a trimis pe Rabiot la piața de pește înainte că Japonia să piardă cu 1-0 în față Poloniei, întâmplare pe care însă caracatița nu a prevestit-o. 

Sursă: ABC 

×
Subiecte în articol: caracatita Cupa Mondiala
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close