Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Caracatiţa Paul se retrage din cariera de prezicător şi nu e de vânzare (VIDEO)

Caracatiţa Paul se retrage din cariera de prezicător şi nu e de vânzare (VIDEO)

Caracatiţa Paul se retrage din cariera de prezicător şi nu e de vânzare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
13 Iul 2010   •   21:21

Casele de pariuri din întreaga lume vor să îl cumpere pe Paul, caracatiţa care a prezis 100% corect scorurile meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal. Reprezentanţii acvariului din Oberhausen, casa lui Paul, au refuzat toate ofertele, unele dintre ele impresionante. Ei au anunţat că Paul va reveni la vechea ocupaţie, aceea de a face copiii să râdă.

Una dintre vedetele ediţiei din acest an a Campionatului Mondial de Fotbal a fost, fără dubiu, caracatiţa Paul. Cefalopodul a atras atenţia întregii lumi după ce a prezis corect toate rezultatele meciurilor jucate de Germania, inclusiv înfrângerea acesteia în semifinala cu Spania. Mai mult, caracatiţa a prezis corect rezultatul finalei Spania-Olanda de duminică.

Felul în care Paul făcea prezicerilor era simplu. În acvariul lui erau introduse două recipiente din sticlă, cu steagurile echipelor care urmau să dispute meciuri. În fiecare vas era pusă mâncare pentru Paul. Vasul ales de caracatiţă indica echipa care urma să câştige.

În lumina rezultatelor, casele de pariuri din toată lumea dar şi doi oameni de afaceri spanioli au prezentat acvariului "Sea Life" din Oberhausen oferte tentante, sumele oferite pentru cumpărarea lui ajungând până la 25.000 de lire sterline.  Însă reprezentanţilor acvariului nici prin cap nu le trece să vîndă caracatiţa.

Acesta a fost sfârşitul carierei de prezicător pentru Paul. El nu va mai face preziceri nici în fotbal, nici în politică, lifestyle sau economie.

Paul va reveni însă la vechea sa slujbă, aceea de a face copiii să râdă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: retragere caracatita
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close