Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Carlos Dunga, concediat de la cârma naţionalei Braziliei

Carlos Dunga, concediat de la cârma naţionalei Braziliei

Carlos Dunga, concediat de la cârma naţionalei Braziliei
05 Iul 2010   •   08:52

Conducerea Federaţiei Braziliene de Fotbal (CBF) a anunţat, duminică, renunţarea la conducerea tehnică a echipei de la Cupa Mondială din Africa de Sud. Eliminarea din sferturile de finală ale competiţiei i-a fost fatală lui Carlos Dunga, criticat oricum dur în Brazilia din cauza jocului "prea lipsit de creaţie" al echipei. Noua echipă tehnică va fi numită în decursul lunii care urmează.


"Am pus capăt ciclului început în august 2006, finalizat prin eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială din Africa de Sud. Federaţia anunţă că staff-ul tehnic al echipei naţionale a fost eliberat din funcţie"
, a comunicat CBF, potrivit Eurosport.

Brazilia s-a calificat fără probleme din Grupa G de la Cupa Mondială, după victorii cu Coreea de Nord (2-1) şi Coasta de Fildeş (3-1) şi un rezultat de egalitate cu Portugalia (0-0). Dacă unii au rămas sceptici după aceste rezultate, victoria la scor de forfait cu Chile, în optimile de finală, a ridicat Brazilia la statutul de favorită a competiţiei. Eliminarea în faţa Olandei, în sferturi, a venit astfel ca un şoc pentru brazilieni, în special după ce la pauză scorul era 1-0 pentru echipa "auriverde". Europenii s-au impus, în cele din urmă, cu 2-1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Braziliei CM2010
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close