Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cassano refuză o rechemare în lotul Italiei pentru CM 2010: Nu vreau să îmi amân nunta

Cassano refuză o rechemare în lotul Italiei pentru CM 2010: Nu vreau să îmi amân nunta

Cassano refuză o rechemare în lotul Italiei pentru CM 2010: Nu vreau să îmi amân nunta
27 Apr 2010   •   00:08


Antonio Cassano, unul dintre cei mai talentaţi jucători din Serie A, a fost ignorat timp de doi ani de selecţionerul Marcello Lippi, în ciuda faptului că echipa campioană mondială duce lipsă de jucători de creaţie.

În vârstă de 27 de ani, Cassano, a cărui imagine de băiat-rău din trecut l-a influenţat pe Lippi, s-a maturizat în ultimii ani şi se află în formă maximă la Sampdoria, echipă pe care o ajută să ajungă în Liga Campionilor.

Totuşi, chiar şi dacă ar fi rechemat la echipa naţională, Cassano spune că ar refuza acum şi ar susţine Squadra Azzurra doar de la televizor, ca un adevărat italian. "În niciun caz", acesta a fost răspunsul lui Cassano când a fost întrebat dacă îşi va amâna nunta programată pe 19 iunie în cazul în care Lippi se răzgândeşte şi îl convoacă.

"Eu m-am gândit la tricoul albastru de când m-am născut, dar acum nu e problema mea. Eu fac lucrurile aşa cum ştiu. Poate primadonele nu sunt acceptate într-un grup, dar eu mereu am fost aşa şi voi continua să fiu", a mai spus fostul jucător de la AS Roma şi Real Madrid.

Cupa Mondială din Africa de Sud se va disputa între 11 iunie şi 11 iulie, iar Italia se află în grupa F cu Paraguay, Noua Zeelandă şi Slovacia.

Antena3.ro

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close