Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială CM 2014: Un vrăjitor voodoo promite că va blestema naţionala Germaniei

CM 2014: Un vrăjitor voodoo promite că va blestema naţionala Germaniei

CM 2014: Un vrăjitor voodoo promite că va blestema naţionala Germaniei
07 Iul 2014   •   15:53

Pe lângă naţionala Braziliei, Germania va trebui să se confrunte marţi şi cu magia neagră pentru a accede în ultimul act al Campionatului Mondial de fotbal.
Un împătimit voodoo promite că vrăjile sale vor afecta decisiv Mannshaft-ul, care va fi nevoit să se recunoscă învins.

În semifinala de la Belo Horizonte, Brazilia nu-l va putea folosi pe superstarul Neymar, dar un împătimit al magiei voodoo,  Helio Sillman spune că blestemele sale vor dărâma trupa lui Joachim Loew.

"Îl voi întruchipa pe jucătorul lor cel mai bun într-o păpuşă, căreia o să îi leg picioarele, astfel încât acesta să nu mai poată alerga pe teren", spune Sillman fără să precizeze care fotbalist va fi victima lui.

În atelierul său din Rio de Janeiro, vrăjitorul spune că ţine un ritual înainte de fiecare partidă disputată de naţionala Selecao.
Terenul de fotbal este reprezentat de o cutie mică, iar magul poziţionează în interior lumânâri în culorile echipe adverse şi în mijloc o păpuşă voodoo, cu cel mai important jucător al rivalilor.


Cu toate aceste aspecte, vrăjitorul nu a putut să împiedice golul lui James Rodriguez din poarta Braziliei şi nici să prevină accidentarea gravă a lui Neymar din meciul împotriva Columbiei.
Sillman nu se dă bătut şi susţine că rezultatele favoriţilor din partidele cu Camerun, Chile, Croaţia şi Mexic reprezintă dovada cea mai clară că magia lui are puterea de a influenţa soarta jocului.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close