Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Coasta de Fildeş - Portugalia 0-0. Vedetele au făcut prea puţin pentru a impresiona

Coasta de Fildeş - Portugalia 0-0. Vedetele au făcut prea puţin pentru a impresiona

Coasta de Fildeş - Portugalia 0-0. Vedetele au făcut prea puţin pentru a impresiona
15 Iun 2010   •   19:27

După Franţa - Uruguay, partida dintre Coasta de Fildeş şi Portugalia a devenit a doua de la Cupa Mondială 2010 care s-a încheiat cu o remiză albă, nu puţini fiind aceia care s-au declarat dezamăgiţi de lipsa spectacolului în Africa de Sud.

Deşi a primit acordul medicilor să joace cu mâna între atele, Didier Drogba a fost lăsat pe banca de rezerve neputând duce la capăt un întreg meci. Vestea nu i-a demoralizat prea mult pe ivorieni, care au început cu încredere meciul. Atenţia s-a mutat însă treptat spre cel mai scump jucător al planetei, Cristiano Ronaldo, care după un dezamăgitor EURO 2008 venea în Africa de Sud dornic de afirmare şi pe plan internaţional. Cristiano Ronaldo şi-a arătat ambele feţe în prima repriză, obţinând un cartonaş galben pentru Didier Zokora în urma unei simulări, pentru ca apoi să şuteze aproape perfect de la 30 de metri, mingea zguduind însă bara lui Boubacar Barry.

În mod ironic, Ronaldo a fost apoi avertizat când Guy Demel aparent l-a faultat pe fostul atacant de la Manchester United. Ocaziile s-au împuţinat şi cele două formaţii au dus lipsă de creativitate. Meciul s-a animat în repriza a doua, când cele două formaţii au început să joace pe contraatac, însă nici introducerea lui Didier Drogba pe teren nu i-a ajutat pe africani să puncteze. Gervinho a bifat două ocazii modeste pentru Coasta de Fildeş, pe când Portugalia nu a impresionat cu nimic în atac.

Brazilia aşteaptă ambele formaţii în următoarele etape, iar Portugalia şi Coasta de Fildeş vor trebui să îşi rezolve problemele pentru a spera la un loc în optimile de finală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close