Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Coreea de Nord transmite legal meciurile de la CM 2010, în ciuda protestelor vecinilor de la Sud

Coreea de Nord transmite legal meciurile de la CM 2010, în ciuda protestelor vecinilor de la Sud

Coreea de Nord transmite legal meciurile de la CM 2010, în ciuda protestelor vecinilor de la Sud
15 Iun 2010   •   17:44

Acuzată că transmite ilegal meciuri de la Cupa Mondială, Coreea de Nord a ajuns la un acord cu FIFA pentru a transmite partidele din Africa de Sud, dar a dezvăluit acest lucru abia în ajunul meciului de deschidere cu Brazilia.

Anunţul acordului dintre televiziunea naţională din Coreea de Nord şi FIFA a venit după acuzaţiile de piraterie formulate de către televiziunea SBS, deţinătorul de drepturi pentru Peninsula Coreeană.

"Am semnat un contract cu FIFA la 11 iunie, chiar înaintea meciului de deschidere, pentru a difuza în direct meciurile în Coreea de Nord", a spus un reprezentant al Uniunii Televiziunilor Asia-Pacific, cu sediul la Kuala-Lumpur, şi din care televiziunea nord-coreeană este membră.

Probleme au mai fost şi în 2002, când în Coreea de Nord au fost transmise ilegal imagini de la Cupa Mondială care s-a desfăşurat Coreea de Sud şi Japonia, dar în 2006, la competiţia din Germania, s-a ajuns la un acord între cele două televiziuni din Peninsula Coreeană.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close