Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Coreea de Sud - Grecia 2-0. Elenii, cu Kapetanos în teren 30 de minute, încep CM cu stângul

Coreea de Sud - Grecia 2-0. Elenii, cu Kapetanos în teren 30 de minute, încep CM cu stângul

Coreea de Sud - Grecia 2-0. Elenii, cu Kapetanos în teren 30 de minute, încep CM cu stângul
12 Iun 2010   •   16:48

Campioana europeană din 2004, Grecia, a început slab Cupa Mondială din Africa de Sud. Elevii lui Otto Rehagel au cedat în faţa unei trupe sud-coreene foarte sigure pe ea. Asiaticii au dat dovadă de mai multă prospeţime şi s-au impus meritat, prin golurile marcate de Lee Jung-Soo şi de Park Ji-Sung. Atacantul stelist Pantelis Kapetanos a evoluat pentru eleni 30 de minute, fiind introdus în teren în minutul 60.
Otto Rehagel declara înaintea partidei cu Coreea de Sud că aceasta va fi cel mai uşor meci al grupei pentru Grecia. Asiaticii i-au dovedit, însă, că s-a înşelat dacă presupunea că va avea un meci uşor. Lee Jung-Soo i-a pus pe coreeni în avantaj încă din minutul 7. Grecia a stat, surprinzător pentru o echipă pregătită de rigurosul Rehagel, prost în teren la o lovitură liberă iar Lee a rămas singur la 5 metri de poartă, de unde nu a iertat. Golul al doilea a venit în minutul 53, când Park Ji-Sung, jucătorul lui Manchester United, a recuperat excelent o minge de la Vyntra şi l-a bătut pe     Tsorvas. Grecii, cu Kapetanos în teren în ultima parte a meciului, s-au căsnit degeaba să revină în joc, pierzând la două goluri la debut.
Grecii au ratat mai multe ocazii destul de mari, dar au plătit tribut faptului că nu au pus stăpânire tactic pe joc. Kapetanos a avut doar o semiocazie în minutele petrecute pe teren.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 coreea de sud Pantelis Kapetanos
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close