Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cristiano Ronaldo cere protecţie din partea arbitrilor. FIFA vrea un joc cât mai liber

Cristiano Ronaldo cere protecţie din partea arbitrilor. FIFA vrea un joc cât mai liber

Cristiano Ronaldo cere protecţie din partea arbitrilor. FIFA vrea un joc cât mai liber
16 Iun 2010   •   21:13

Jocul dur al fotbaliştilor ivorieni din partida Portugalia - Coasta de Fildeş l-a îngrijorat pe căpitanul lusitan, Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Real Madrid consideră că arbitrii ar trebui să îi protejeze pe jucătorii tehnici şi să îi sancţioneze mai dur pe cei care îi opresc neregulamentar din acţiunile promiţătoare.
"Arbitrii ar trebui să îi protejeze mai mult pe jucătorii buni care sunt faultaţi des de adversari. Unul din jucătorii ivorieni m-a faultat în prima repriză şi eu am primit cartonaş galben. Nu înţeleg asta. Când sunt trei fundaşi contra un atacant, aşa cum a fost la mine nu este drept să fiu eu sancţionat. Uneori este dificil pentru mine pentru că arbitrii în loc să dicteze faulturi îmi dau mie cartonaş pentru simulare.", s-a plâns portughezul potrivit GOAL.com.
Ronaldo are, însă, şanse minime ca maniera de arbitraj să se schimbe prea curând. FIFA a transmis deja că este foarte mulţumită de prestaţia arbitrilor la acest turneu final şi spune că politica de a lăsa jocul mai liber decât în Germania 2006 se dovedeşte un mare succes.
"I-am felicitat deja pe arbitri pentru deciziile foarte bune luate. Brigăzile de arbitri au fost minunate în toate meciurile. Suntem foarte mulţumiţi cum decurge Cupa Mondială", a declarat şeful Comitetului Arbitrilor de pe lângă FIFA, în The Telegraph.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo CM2010 arbitraj
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close