Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cristiano Ronaldo explică "inocenta" critică la adresa selecţionerului Portugaliei

Cristiano Ronaldo explică "inocenta" critică la adresa selecţionerului Portugaliei

Cristiano Ronaldo explică "inocenta" critică la adresa selecţionerului Portugaliei
30 Iun 2010   •   11:32

Mijlocaşul Cristiano Ronaldo a refuzat să comenteze rezultatul meciului cu Spania din optimile de finală ale Cupei Mondiale, în urma căruia Portugalia a fost eliminată de la competiţia din Africa de Sud.

El i-a îndemnat pe reporteri să caute răspunsuri la selecţioner, lăsând astfel impresia că este vina lui Carlos Queiroz pentru eliminarea Portugaliei. "Cum explic eliminarea din competiţie? Vorbiţi mai bine cu Carlos Queiroz", a declarat Ronaldo pentru RTP, trecând vijelios prin zona de interviuri şi refuzând să ofere declaraţii.

Căpitanul Portugaliei a explicat ulterior că vorbele lui au fost interpretate greşit şi că nu există nicio problemă între el şi Queiroz.

"Când am spus să vorbiţi cu antrenorul, am făcut-o pentru că Queiroz era la conferinţa de presă şi jurnaliştii puteau să audă explicaţiile lui şi pentru că eu nu aveam dispoziţia necesară să explic ce s-a întâmplat", a spus Ronaldo pentru Marca, adăugând că este devastat după eliminarea echipei sale.

"Nu credeam că aceste cuvinte simple şi inocente pot provoca atâtea controverse. Vă rog să nu mai căutaţi nod în papură. Nu este cazul. Sufăr şi am dreptul să sufăr singur. Sunt devastat, frustrat şi foarte trist pentru această eliminare".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo CM2010
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close