Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cupa Mondială 2018. David de Gea așteaptă scuze publice de la premierul spaniol

Cupa Mondială 2018. David de Gea așteaptă scuze publice de la premierul spaniol

Cupa Mondială 2018. David de Gea așteaptă scuze publice de la premierul spaniol
11 Iun 2018   •   13:21

Portarul selecţionatei de fotbal a Spaniei, David de Gea, a solicitat luni, prin intermediul presei, "scuze publice" din partea noului şef al guvernului spaniol, Pedro Sanchez, pentru declaraţiile făcute de acesta în 2016, pe tema scandalului sexual în care a fost implicat jucătorul echipei Manchester United, informează AFP. 

"Am acceptat politicos scuzele sale. Singura problemă este că ceea ce a spus el la moment respectiv a fost în public şi, de aceea, cred că scuzele ar trebui, de asemenea, să fie făcute în mod public", a declarat De Gea într-un interviu acordat mai multor ziare spaniole în Rusia, unde selecţionata spaniolă se pregăteşte să participe la Cupa Mondială. 

În 2016, chiar înaintea startului EURO 2016 din Franţa, presa spaniolă a dezvăluit că De Gea este acuzat de o tânără că ar fi organizat o întâlnire împreună cu alţi doi fotbalişti, în cursul căreia aceasta şi o altă femeie ar fi fost abuzate. Portarul a negat însă faptele, iar justiţia l-a exonerat în final. 

La momentul respectiv, Pedro Sanchez era liderul socialiştilor pentru alegerile legislative şi a afirmat că "nu se simte confortabil" cu prezenţa lui De Gea între buturile naţionale Spaniei. 

Săptămâna trecută, în momentul în care noul premier a venit să-i salute pe componenţii selecţionatei înaintea plecării acestora spre Rusia, De Gea a fost singurul care şi-a ţinut mâinile în buzunare, în timp ce toţi colegii săi l-au aplaudat pe noul conducător al guvernului. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close