x close

Cupa Mondială 2018. David de Gea așteaptă scuze publice de la premierul spaniol

11 Iun 2018   •   13:21
Cupa Mondială 2018. David de Gea așteaptă scuze publice de la premierul spaniol

Portarul selecţionatei de fotbal a Spaniei, David de Gea, a solicitat luni, prin intermediul presei, "scuze publice" din partea noului şef al guvernului spaniol, Pedro Sanchez, pentru declaraţiile făcute de acesta în 2016, pe tema scandalului sexual în care a fost implicat jucătorul echipei Manchester United, informează AFP. 

"Am acceptat politicos scuzele sale. Singura problemă este că ceea ce a spus el la moment respectiv a fost în public şi, de aceea, cred că scuzele ar trebui, de asemenea, să fie făcute în mod public", a declarat De Gea într-un interviu acordat mai multor ziare spaniole în Rusia, unde selecţionata spaniolă se pregăteşte să participe la Cupa Mondială. 

În 2016, chiar înaintea startului EURO 2016 din Franţa, presa spaniolă a dezvăluit că De Gea este acuzat de o tânără că ar fi organizat o întâlnire împreună cu alţi doi fotbalişti, în cursul căreia aceasta şi o altă femeie ar fi fost abuzate. Portarul a negat însă faptele, iar justiţia l-a exonerat în final. 

La momentul respectiv, Pedro Sanchez era liderul socialiştilor pentru alegerile legislative şi a afirmat că "nu se simte confortabil" cu prezenţa lui De Gea între buturile naţionale Spaniei. 

Săptămâna trecută, în momentul în care noul premier a venit să-i salute pe componenţii selecţionatei înaintea plecării acestora spre Rusia, De Gea a fost singurul care şi-a ţinut mâinile în buzunare, în timp ce toţi colegii săi l-au aplaudat pe noul conducător al guvernului. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati