Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cupa Mondială 2018. Marele anunț în privința lui Mohamed Salah. Când revine pe teren

Cupa Mondială 2018. Marele anunț în privința lui Mohamed Salah. Când revine pe teren

Cupa Mondială 2018. Marele anunț în privința lui Mohamed Salah. Când revine pe teren
29 Mai 2018   •   20:18

Fotbalistul egiptean Mohamed Salah va fi indisponibil în mod normal "trei-patru săptămâni" şi nu este sigur că va putea juca în meciurile din faza grupelor Cupei Mondiale 2018 din Rusia, a anunţat marţi unul dintre fizioterapeuţii clubului Liverpool, citat de AFP. 

Ruben Pons a estimat că Salah va avea nevoie în mod normal de "trei-patru săptămâni" pentru a se reface după accidentarea la umărul stâng, suferită sâmbătă în finala Ligii Campionilor, pierdută cu 3-1 în faţa lui Real Madrid. 

O absenţă de trei săptămâni ar face ca vedeta naţionalei Egiptului să fie indisponibil până pe 16 iunie, una de patru săptămâni ar face ca el să nu revină decât pe 23 iunie. Or, "faraonii" vor juca primul lor meci la Mondial în Grupa A pe 15 iunie împotriva Uruguayului, după care vor întâlni Rusia, ţara gazdă, pe 19 iunie, şi Arabia Saudită pe 25 iunie. 

"Teoretic, va avea nevoie de trei-patru săptămâni, dar vom încerca să facem ca perioada de indisponibilitate să fie mai scurtă, este obiectivul nostru", a declarat Ruben Pons pentru ziarul spaniol  Marca. 

Atacantul a sosit în Spania pentru a urma un tratament, fiind însoţit atât de medici ai lui Liverpool, cât şi de unii ai Federaţiei egiptene. 

Duminică, Salah s-a arătat încrezător că va putea juca la Mondial. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close