Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Cupa Mondială 2018. Participarea lui Mohamed Salah, decisă ”în ultimul moment”

Cupa Mondială 2018. Participarea lui Mohamed Salah, decisă ”în ultimul moment”

Cupa Mondială 2018. Participarea lui Mohamed Salah, decisă ”în ultimul moment”
13 Iun 2018   •   10:13

Decizia privind participarea lui Mohamed Salah la primul meci al Egiptului la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, vineri, va fi anunţată "în ultimul moment", a precizat staff-ul tehnic al "Faraonilor". 

"Vom aştepta până în ultimul moment pentru a decide dacă va juca sau nu", a declarat Mohamed Abou al-Ela, medicul selecţionatei Egiptului, cu trei zile înainte de intrarea în competiţie, contra Uruguayului, la Ekaterinburg. 

"Nu ştim încă dacă va disputa meciul, dar vom face un antrenament în plus şi vom avea o idee mai clară despre această situaţie", a adăugat managerul general al echipei, Ihab Lahita. 

Mohamed Salah, atacantul-vedetă al Egiptului şi al clubului FC Liverpool, s-a accidentat la umărul stâng în cursul finalei Ligii Campionilor de pe 26 mai contra lui Real Madrid. El nu a luat parte la primul antrenament al egiptenilor, duminică, la Groznîi. 

Marţi, atacantul în vârstă de 25 de ani s-a prezentat într-o formă bună, s-a antrenat singur şi a făcut exerciţii pentru întărirea umărului. 

La prima lor participare la o Cupă Mondială după 28 de ani, "Faraonii" vor mai juca în Grupa A cu Rusia, pe 19 iunie, şi cu Arabia Saudită, pe 25. 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close