Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială David Silva lasă Valencia și merge la Manchester City pentru aproximativ 31 de milioane de euro

David Silva lasă Valencia și merge la Manchester City pentru aproximativ 31 de milioane de euro

 David Silva lasă Valencia și merge la Manchester City pentru aproximativ 31 de milioane de euro
30 Iun 2010   •   15:22

Criza financiară continuă să dicteze politica de transferuri a clubului spaniol Valencia. Cu o datorie totală estimată la 550 de milioane de euro, Valencia l-a cedat pe unul dintre cei mai buni jucători ai săi, David Silva, la mult mai bogata Manchester City pentru o sumă minimă de 31 de milioane. Silva și-a dat deja acordul, iar mutarea pare sigură. Conducătorii Valenciei l-au transferat deja pe David Villa la Barcelona pentru peste 40 de milioane de euro.
?În primul rând, vreau să mulțumesc Valenciei, tuturor fanilor loiali, colegilor mei și staff-ului. Venise timpul să îmi caut o nouă provocare și sunt entuziasmat să joc în Anglia la Manchester City. Cred că Premier League este una dintre cele mai bune competiții din lume și vreau să câștig trofee cu noua echipă.
S-a speculat mult despre ce o să fac în media din Anglia și Spania și am nevoie să mă concentrez pe Cupa Mondială și jocul meu pentru Spania. De aceea agentul meu s-a ocupat de transferul la Manchester City și eu am putut să mă gândesc doar la Africa de Sud.?, a declarat mijlocașul ofensiv, potrivit Eurosport.

Valencia l-ar mai putea vinde până la finalul perioadei de transferuri și pe alt internațional spaniol pe care îl are în lot, Juan Mata. Numele acestuia a fost intens legat de un transfer la FC Barcelona.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valencia Primera Division Manchester City
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close