David Villa: "Faza grupelor de la Cupa Mondială este dură, iar finala este departe"

22 Iun 2010   •   08:58
David Villa: "Faza grupelor de la Cupa Mondială este dură, iar finala este departe"

Autorul celor două goluri ale Spaniei din partida de luni, cu naţionala Hondurasului, David Villa, este mulţumit de victorie şi aşteaptă o victorie în ultima partidă, cu Chile, pentru a putea sărbători calificarea în optimile de finală. Villa spune că presiunea este un lucru obişnuit la Cupa Mondială, iar meciurile din faza grupelor sunt mereu foarte grele.
"Ne-am creat numeroase ocazii, este bine, apoi este adevărat că ne-a lipsit realismul. Acum, dacă vom învinge Chile vineri, vom termina pe primul loc în grupă. Eu cred că am jucat bine şi contra Elveţiei în primul meci, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Acesta este fotbalul. Se joacă mereu sub presiune. La un Mondial nu se poate să fii relaxat. Prima înfrângere ne-a obligat să câştigăm următoarele două partide. Am marcat din penalty toată viaţa mea şi la 2-0 nu am mai avut presiune. Pentru victoria de astăzi am jucat ca în meciul cu Elveţia, cu mulţi jucători ofensivi. Am avut două ocazii, au intrat şi am câştigat cu 2-0. Prima fază este dură, iar finala este departe", a declarat atacantul spaniol la conferinţa de presă de după meci.
David Villa a marcat câte un gol în fiecare repriză a meciului cu Honduras. În minutul 62 el a ratat, de asemenea, o lovitură de pedeapsă obţinută de Jesus Navas.
Antena3.ro

Parteneri
x close