Del Bosque, fără griji: "Am alternative excelente pentru jucătorii accidentaţi"

20 Apr 2010   •   23:01
Del Bosque, fără griji: "Am alternative excelente pentru jucătorii accidentaţi" Vicente Del Bosque

Selecţionerul spaniol Vicente Del Bosque este calm la ceva mai mult de o lună înainte de începutul Cupei Mondiale din Africa de Sud. Cu toate că jucători importanţi precum Torres sau Fabregas au probleme de sănătate care i-ar putea ţine acasă atunci când vine turneul final, antrenorul consideră că alternativele sunt numeroase şi de bună calitate.
"Dacă unii jucători nu vor putea veni la Cupa Mondială, sunt alternative excelente. Sper totuşi că nu se vor mai accidenta alţi jucători. Torres a decis să se opereze la sugestia clubului său. Nu putea să joace în condiţia în care era.", a declarat Del Bosque conform goal.com.
Cu toate că speră să i se refacă jucătorii pentru Cupa Mondială, spaniolul a recunoscut că nu va umple lotul de jucători reveniţi după accidentări, nerefăcuţi complet.
"Nu pot include cinci sau şase jucători accidentaţi în lotul pentru CM şi să sper că se refac la timp. Dacă un jucători nu se poate reface la timp, sunt alţii care-i pot lua locul", a declarat Del Bosque.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close