Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Del Bosque nu vede încă Spania în semifinale: Trebuie să respectăm Paraguay

Del Bosque nu vede încă Spania în semifinale: Trebuie să respectăm Paraguay

Del Bosque nu vede încă Spania în semifinale: Trebuie să respectăm Paraguay
30 Iun 2010   •   11:21

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, spune că echipa lui nu va subestima Paraguay, după ce a învins cu 1-0 Portugalia şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, unde îi va întâlni pe sud-americani.

Campioana Europei s-a impus graţie golului înscris de David Villa în repriza a doua a meciului de marţi şi Del Bosque este fericit cu modul în care a jucat "furia roşie". "Meciul a fost extrem de intens. A fost echilibrat în prima repriză, dar mereu am controlat meciul în repriza a doua şi am fost mai buni decât ei. A fost totuşi un meci dificil, pentru că rivalii noştri sunt foarte puternici", a declarat Del Bosque.

Dacă trece de Paraguay sâmbătă, Spania va întâlni în semifinale Argentina sau Germania, însă selecţionerul doreşte să pregătească fiecare meci la timpul lui. "Nu vom subestima Paraguay şi îi vom trata cu mult respect. Au fundaşi buni, dar şi atacanţi. Trebuie să fim concentraţi la maxim pentru a câştiga acel meci. Trebuie să ne respectăm adversarul", a mai spus Del Bosque despre un adversar care şi-a câştigat dramatic locul în sferturi, după 5-3 la penalty-uri cu Japonia.

David Villa, care are patru goluri înscrise în Africa de Sud, este încrezător că echipa sa se va impune în meciul cu Paraguay, dar avertizează că ambele echipe sunt favorite pentru victorie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close