Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Domenech refuză să-i strângă mâna lui Parreira şi iese urât din scenă (VIDEO)

Domenech refuză să-i strângă mâna lui Parreira şi iese urât din scenă (VIDEO)

Domenech refuză să-i strângă mâna lui Parreira şi iese urât din scenă (VIDEO)
23 Iun 2010   •   11:01

Raymond Domenech, antrenorul care şi-a încheiat contractul cu Federaţia Franceză de Fotbal odată cu încheierea ultimei partide de la Cupa Mondială, s-a acoperit de penibil la finalul meciului Africa de Sud - Franţa 2-1. Înfrângerea şi eliminarea l-au făcut pe francez să refuze să îi strângă mâna la final antrenorului advers, brazilianul Carlos Alberto Parreira. Acesta a fost, în mod evident, deranjat de eveniment.


Vicecampioana mondială din 2006 s-a făcut de râs, pe rând, la Campionatul European din 2008 şi la Cupa Mondială care se dispută în Africa de Sud. Aceste ultime turnee i-au stricat iremediabil imaginea lui Domenech, care a fost criticat dur pentru gestul arogant de la finalul meciului de marţi, cu Africa de Sud. Domenech a dat noroc cu toţi cei care au venit la el, numeroşi membri ai staffului sudafrican, dar a refuzat să îi strângă mâna tocmai antrenorului advers, Parreira. Acesta i-a cerut socoteală chiar atunci, dar Domenech a dat din deget şi l-a refuzat.


Selecţionerul Domenech şi-a încheiat astfel mandatul la cârma echipei naţionale a Franţei şi îi face loc lui Laurent Blanc. Fostul internaţional francez va conduce echipa "cocoşilor galici" în preliminariile pentru Campionatul European din 2012.

Antene3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close