Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Două autogoluri îi aduc Angliei o victorie la limită cu Japonia: 2-1 (VIDEO)

Două autogoluri îi aduc Angliei o victorie la limită cu Japonia: 2-1 (VIDEO)

Două autogoluri îi aduc Angliei o victorie la limită cu Japonia: 2-1 (VIDEO)
31 Mai 2010   •   11:41

Anglia a ratat un penalty şi a avut nevoie de două autogoluri pentru a învinge Japonia cu 2-1 într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială.

Niponul Marcus Tanaka (foto) a înscris câte un gol pentru fiecare echipă, în timp ce Yuji Nakazawa a deviat o centrare pe lângă propriul portar, care mai devreme salvase lovitura de pedeapsă executată de Frank Lampard.

"Sunt fericit pentru cum am jucat în repriza a doua. Cred că am fost mai buni, mai rapizi. Am găsit spaţii. În prima parte am jucat încet, cu pase în lateral. Le-a fost mai uşor japonezilor să se apere", a declarat selecţionerul Fabio Capello.

Anglia se află într-o grupă cu SUA, Slovenia şi Algeria la CM 2010, iar meciul de pregătire a fost disputat la altitudine în oraşul austriac Graz, astfel ca jucătorii să se acomodeze cu condiţiile pe care le vor întâlni luna viitoare în Africa de Sud.



În alte meciuri, Coasta de Fildeş a cedat un avans de două goluri şi a remizat cu Paraguay, Mexic a surclasat Gambia cu 5-1, Javier Hernandez şi Adolfo Bautista înscriind câte două goluri fiecare. William Gallas a înscris un gol în repriza a doua pentru a aduce remiza Franţei, scor 1-1, în meciul cu Tunisia, Coreea de Sud a pierdut cu 1-0 în faţa Belarusului, iar Nigeria a remizat cu Columbia, scor 1-1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close