Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Drogba se alătură lotului Coastei de Fildeş după operaţia la mâna dreaptă

Drogba se alătură lotului Coastei de Fildeş după operaţia la mâna dreaptă

Drogba se alătură lotului Coastei de Fildeş după operaţia la mâna dreaptă
Sursa foto: didier drogba
07 Iun 2010   •   17:47

Căpitanul ivorian Didier Drogba a fost operat cu succes sâmbătă, în Elveţia, pentru o fractură a osului cubitus al mâinii drepte, iar acum este pregătit să se realăture lotului în Africa de Sud. Colegii săi au făcut deja deplasarea în ţara turneului final, după meciul amical disputat vineri cu Japonia.
Drogba poate spera că va juca încă de la primul meci al Coastei de Fildeş, cu naţionala Portugaliei, în ciuda faptului că vineri a suferit fractura la antebraţ.
"Recuperarea lui a fost extrem de încurajatoare. Se sugerează că, la acest moment, toate semnele sunt bune şi există multe speranţe", a precizat purtătorul de cuvânt al ivorienilor, Roger Kouassi, potrivit Mediafax.
Drogba, golgeter al Premier League în acest sezon cu 29 de goluri, va putea juca pentru Coasta de Fildeş cel târziu din jocul al doilea al turneului din Africa de Sud, cu Brazilia. Accidentarea din meciul cu Japonia îl va obliga să îşi protejeze bine mâna, dar acest lucru nu îl va împiedica să joace. Echipa Coastei de Fildeş face parte din Grupa G de la Cupa Mondială, unde va întâlni echipele Braziliei, Portugaliei şi Coreei de Nord.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close