Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Emoţii pentru Portugalia. Cristiano Ronaldo a părăsit antrenamentul din cauza problemelor la genunchi

Emoţii pentru Portugalia. Cristiano Ronaldo a părăsit antrenamentul din cauza problemelor la genunchi

Emoţii pentru Portugalia. Cristiano Ronaldo a părăsit antrenamentul din cauza problemelor la genunchi
Sursa foto: Foto: eurosport.yahoo.com
de M.T.    |    13 Iun 2014   •   11:20

Cristiano Ronaldo le-a dat emoţii fanilor portughezi, după ce, joi, a părăsit antrenamentul naţionalei lusitane după aproximativ 20 de minute, având o pungă de gheaţă la genunchi.

Starul lui Real Madrid a suferit din cauza unei tendinite la genunchi înaintea turneului final, iar acest lucru l-a împiedicat să evolueze într-o serie de meciuri amicale ale naţionalei Portugaliei.

Ronaldo a revenit însă în partida cu Iralnda, câştigată cu 5-1, evoluând 65 de minute, înainte de a fi înlocuit de Nani.

În ciuda faptului că nu a încheiat şedinţa de pregătire de ieri, câştigătorul Balonului de Aur a dat asigurări că totul este în regulă şi că nu există motive de îngrijorare.

O atitudine asemănătoare a avut şi unul dintre coechipierii lui Ronaldo, Joao Moutinho, care a spus că a fost vorba doar despre o „măsură de precauţie”.

„Încă de când a revenit la antrenamente, a fost la 100%, la fel ca noi toţi. Totul este în regulă cu el, dar există o oarecare precauţie şi nu numai în cazul lui. Nu există niciun motiv de îngrijorare”, a explicat mijlocaşul portughez.

Portugalia va debuta la Cupa Mondială din Brazilia luni, când va întâlni Germania la Salvador, în cadrul grupei G, din care mai fac parte Ghana şi Statele Unite.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close