Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Eto'o vrea să spele imaginea continentului: ?Africa nu înseamnă doar sărăcie, război şi boală!?

Eto'o vrea să spele imaginea continentului: ?Africa nu înseamnă doar sărăcie, război şi boală!?

Eto'o vrea să spele imaginea continentului: ?Africa nu înseamnă doar sărăcie, război şi boală!?
11 Iun 2010   •   21:39

Atacantul camerunez care a câştigat în ultimii doi ani Liga Campionilor cu Barcelona şi cu Inter Milano aşteaptă cu sufletul la gură debutul la Cupa Mondială găzduită de continetul african. Eto'o spune că este o mândrie să joace în Africa şi critică felul în care sunt văzute ţările africane în lume.
?Mereu am avut visul de a juca la Cupa Mondială în Africa şi acum devine realitate. Acum că sunt în Africa de Sud mă simt la fel ca şi cum aş fi fost în Camerun. Am spus mereu că, înainte de a fi camerunez sunt african. Trăiesc în Europa, dar sufletul îmi este african.?, a recunoscut atacantul camerunez.
?Sunt foarte mândru să fiu african la această Cupă Mondială. Cei mai mulţi oameni văd în Africa doar sărăcie, război, foamete şi boală. Dar această Cupă Mondială ne dă şansa să arătăm ceva diferit. Cred că toată lumea va fi foarte surprinsă de Africa. Ar putea fi cel mai frumos mondial din istorie.?, a spus Samuel Eto'o, potrivit Echipa naţională a Camerunului va începe campania la Cupa Mondială din Africa de Sud luni, împotriva echipei Japoniei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close