Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Fabio Capello, după 3-1 cu Mexic: Anglia nu se poate baza doar pe contraatacuri (VIDEO)

Fabio Capello, după 3-1 cu Mexic: Anglia nu se poate baza doar pe contraatacuri (VIDEO)

Fabio Capello, după 3-1 cu Mexic: Anglia nu se poate baza doar pe contraatacuri (VIDEO)
25 Mai 2010   •   12:35

Anglia s-a bucurat de o victorie lejeră împotriva Mexicului, în ultimul meci amical de pregătire pentru Cupa Mondială din Africa de Sud disputat pe teren propriu. Anglia s-a impus cu 3-1 pe Wembley, la capătul unui joc foarte bun pe contraatac. Un joc care l-a mulţumit pe selecţionerul Fabio Capello, care însă a avertizat că britanicii nu se pot baza doar pe contraatacuri.

"Nu am fost prea îngrijorat de rezultat. Era foarte important să ştim unde ne aflăm, din punct de vedere fizic şi mental, şi cred că atunci când jucăm pe contre suntem foarte periculoşi. Dar nu putem să jucăm întotdeauna aşa. Nu putem să ne bazăm pe jocul pe contraatac. Nu o voi face", a declarat Capello.

Golurile fundaşului Ledley King, cu o lovitură de cap bine plasată, şi Peter Crouch, cu ceea ce părea că a fost braţul lui drept, au pus Angliia la conducere cu 2-0, înainte ca Guillermo Franco să reducă din handicap pentru oaspeţi, din apropiere, în prelungirile primei reprize. Portarul Angliei, Robert Green, a avut apoi două intervenţii spectaculoase, iar mexicanii au nimerit şi bara înainte de pauză, când Anglia s-a chinuit să supravieţuiască unor momente bune de posesie şi atacurilor în viteză ale oaspeţilor.

"Selecţionerul ne-a spus ce credea el la pauză. A trebuit să fim mai agresivi şi să ne punem în faţa adversaruluui. Am făcut asta şi le-am oprit jocul. I-am respectat prea mult în prima repriză", a declarat Gerrard, explicând schimbarea la faţă a Angliei în repriza secundă, când Glen Johnson a stabilit scorul final încă din minutul 48.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close