Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Fabio Capello îi oferă lui David Beckham un loc în staff-ul Angliei pentru CM 2010

Fabio Capello îi oferă lui David Beckham un loc în staff-ul Angliei pentru CM 2010

Fabio Capello îi oferă lui David Beckham un loc în staff-ul Angliei pentru CM 2010
16 Mar 2010   •   12:21



Vizibil afectat de noua accidentare care i-a spulberat orice vis de a deveni primul britanic ce evoluează la patru Cupe Mondiale, David Beckham a primit o veste bună din partea lui Fabio Capello. Selecţionerul Angliei i-a oferit mijlocaşului englez o poziţie în staful tehnic în vederea Cupei Mondiale din 2010.

Beckham a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în victoria obţinută de AC Milan, scor 1-0, în faţa lui Chievo, duminică. Imediat după accidentare, Capello l-a sunat pe jucător şi i-a promis că va găsi o modalitate în care să îl ia în Africa de Sud, unde poate să îşi susţină coechipierii. "Am vorbit cu el după meci să îi arăt că îl sprijin. David este un adevărat profesionist şi a muncit din greu să fie în formă pentru Cupa Mondială", a declarat Capello pentru The Daily Telegraph.

Fostul căpitan al Angliei, în vârstă de 34 de ani, se află în prezent în Finlanda, unde a fost operat de chirurgul Sakari Orava. "Operaţia a decurs bine. Însă David nu are nicio şansă să mai joace la Cupa Mondială. Recuperarea durează mult. Vor trece trei luni până va putea să meargă normal", a declarat Orava.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham Fabio Capello CM2010
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close