Antena 3 Sport Cupa Mondială Fabio Capello: John Terry nu va mai fi căpitan cât conduc eu naţionala Angliei

Fabio Capello: John Terry nu va mai fi căpitan cât conduc eu naţionala Angliei

28 Feb 2010   •   16:12
Fabio Capello: John Terry nu va mai fi căpitan cât conduc eu naţionala Angliei

John Terry nu îşi va recâştiga banderola de căpitan la naţionala Angliei sub conducerea lui Fabio Capello. Terry şi-a pierdut banderola în această lună, după ce s-a descoperit că ar fi avut o relaţie extra-conjugală cu fosta iubită a coechipierului Wayne Bridge.

"De acum şi până la Cupa Mondială, Terry nu va mai fi căpitan, şi niciodată cât voi fi eu selecţioner", a declarat Capello înainte de amicalul de miercuri cu Egipt. Italianul a declarat totuşi că îşi doreşte în continuare ca John Terry, căpitanul lui Chelsea, să fie un exemplu în teren pentru Anglia.

"Jonh Terry este un lider fără banderolă. I-am spus să se comporte ca până acum. Nu cred că jucătorii şi-au pierdut respectul pentru el şi spiritul echipei va fi acelaşi. Eu am cerut mereu căpitanului să fie un exemplu pentru tineri şi pentru fani. I-am spus şi lui asta şi a înţeles. Sper ca declaraţiile mele să pună capăt acestor discuţii, pentru că niciodată nu s-a pus problema să îl scot din echipă", a mai declarat Capello.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close