Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Fabio Capello stabileşte obiectivul minim al Angliei: semifinalele Cupei Mondiale

Fabio Capello stabileşte obiectivul minim al Angliei: semifinalele Cupei Mondiale

Fabio Capello stabileşte obiectivul minim al Angliei: semifinalele Cupei Mondiale
10 Mar 2010   •   18:30


Fabio Capello a anunţat că obiectivul minim al Angliei este să se califice în semifinalele Cupei Mondiale din Africa de Sud, în acest an. Capello, a cărui echipă va întâlni SUA, Algeria şi Slovenia în grupa C începând din 11 iunie, a spus că Anglia este una dintre cele mai bune echipe de la acest turneu.

"Vreau să ajungem cel puţin în semifinale. Avem jucători buni şi putem învinge toate echipele, pentru că jucăm la acelaşi nivel precum cele mai bune echipe din lume", a declarat italianul.

Arma letală a Angliei va fi Wayne Rooney, consideră Capello, doar dacă atacantul lui Manchester United nu se accidentează. "Messi, Cristiano Ronaldo şi Rooney sunt cei mai buni trei jucători din lume. Rooney a înscris multe goluri", a spus Capello. Rooney a marcat 28 de goluri în acest sezon pentru echipa sa de club.

Dacă Anglia va ajunge în semifinale, Capello speră să obţină şi biletele pentru o finală împotriva ţării natale. "Sper să jucăm împotriva Italiei în finală, dar tricoul meu în acel moment va fi al Angliei", a mai spus el.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fabio Capello CM2010
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close