Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Felipe Scolari este pe făraş! Confederaţia Braziliană de Fotbal nu-i va prelungi contractul de selecţioner

Felipe Scolari este pe făraş! Confederaţia Braziliană de Fotbal nu-i va prelungi contractul de selecţioner

Felipe Scolari este pe făraş! Confederaţia Braziliană de Fotbal nu-i va prelungi contractul de selecţioner
14 Iul 2014   •   16:34

Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) a anunţat că nu va mai prelungi contractul selecţionerului Luiz Felipe Scolari (foto), transmite presa locală de astăzi, la câteva ore după ce Germania a câştigat titlul de campioană mondială în faţa Argentinei.

Scolari a spus că va lăsa conducerea CBF să îi decidă soarta de la cârma Selecao, după ce sâmbătă, echipa sa a fost surclasată în mod clar de reprezentativa Olandei (0-3) şi după umilinţa istorică din faţa Germaniei, din semifinala jucată marţea trecută (1-7).

Rezultatul din jocul disputat contra Germaniei reprezintă eşecul cel mai usturător din istoria participării la Mondiale a brazilienilor, comparat cu partida jucată în 1950, pierdută în faţa naţionalei uruguaiene, o pată neagră cunoscută drept Maracanazo.

Scolari, alintat de suporteri "Felipao", a câştigat cu Brazilia titlul mondial din 2002. El a preluat poziţia de selecţioner Selecao în decembrie 2012, înainte ca Brazilia să devină ţara gazdă la cupa Confederaţiilor, turneu la care s-a impus cu lejeritate în dauna celorlalte competitoare.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close