Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Ferguson: "E tensiune în lotul Anglei, i-am zis lui Rooney să se relaxeze"

Ferguson: "E tensiune în lotul Anglei, i-am zis lui Rooney să se relaxeze"

Ferguson: "E tensiune în lotul Anglei, i-am zis lui Rooney să se relaxeze"
22 Iun 2010   •   14:18

Tehncianul echipei Manchester United, Alex Ferguson, este îngrijorat de evoluţiile Angliei de la Cupa Mondială. Scoţianul de la cârma vicecampioanei Angliei crede că aşteptările suporterilor apasă prea greu pe umerii unor jucători şi aşa foarte obosiţi după un sezon lung şi solicitant.
"Uneori aşteptările pe care le au unii de la tine te pot istovi. Am trecut prin asta. Am vorbit cu Wayne Rooney şi i-am spus: "Relaxează-te, bucură-te de Cupa Mondială". Am simţit că există tensiune în şi în jurul cantonamentului. Nu am urmărit meciul cu Algeria, dar am senzaţia că aşteptările fanilor afectează jocul Angliei la CM", a declarat antrenorul, potrivit The Sun.
De altfel, Ferguson nu este dezamăgit doar de naţionala Angliei ci de majoritatea echipelor de la Cupa Mondială, pe care o consideră de un nivel foarte slab.
"Este o Cupă Mondială dezamăgitoare, însă am presimţit că aşa va fi. Am fost dezamăgit de nivelul tehnic, nu am fost impresionat deloc. Sezonul pe care l-am avut în Europa, şi în special în Anglia, a fost foarte solicitant. Este o adevărată provocare să le ceri jucătorilor să practice un fotbal de nivel ridicat după un astfel de sezon", a declarat Alex Ferguson.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close