Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială FIFA iartă Spania şi nu-l suspendă pe David Villa

FIFA iartă Spania şi nu-l suspendă pe David Villa

FIFA iartă Spania şi nu-l suspendă pe David Villa
23 Iun 2010   •   15:46

Spania poate conta pe toţi atacanţii din lot pentru partida decisivă din ultima etapă, cu Chile. Comitetul Disciplinar al FIFA le-a dat ibericilor vestea pe care o aşteptau, aceea că David Villa nu va fi suspendat din oficiu pentru o lovitură aplicată lui Emilio Izaguirre în partida Spaniei cu Honduras. Camerele de filmat l-au surprins pe Villa lovindu-l în faţă pe fundaşul Izaguirre, spaniolul nefiind pedepsit pentru incident de arbitrul din Japonia.
"Comitetul disciplinar a examinat incidentul şi a stabilit că nu are motive să deschidă un caz. Cazul nu a fost niciodată oficial deschis.", a declarat un purtător de cuvânt al FIFA, potrivit goal.com.
David Villa recunoscuse ceea ce era deja evident, că l-a lovit pe Izaguirre, şi încercase să dea o explicaţie pentru gestul său.
"Nu sunt mândru de acea lovitură. Sunt pur şi simplu instincte. În acest caz nu mă aşteptam să mă calce pe picior şi reacţia mea a fost să împing mâinile în faţă. În viitor voi încerca mai mult să-mi ţin cumpătul", a declarat după meci atacantul Barcelonei, pentru televiziunea Canal Plus.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david villa FIFA CM2010
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close