Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Franţa și Uruguay au întors spatele fotbalului într-o remiză albă la Cupa Mondială

Franţa și Uruguay au întors spatele fotbalului într-o remiză albă la Cupa Mondială

Franţa și Uruguay au întors spatele fotbalului într-o remiză albă la Cupa Mondială
11 Iun 2010   •   23:31

Franţa şi Uruguay au remizat, vineri, în cea de-a doua partidă a ediţiei 2010 a Cupei Mondiale, scor 0-0. Partida de la Cape Town a fost una slabă, nici una dintre echipe neputând să spargă gheaţa în ciuda numărului mare de vedete de pe teren.
Franţa a început partida de la Cape Town cu Uruguay cu doi jucători cu nume pe bancă. Thierry Henry a fost lăsat în afara primului ?unsprezece? în favoarea lui Nicolas Anelka, în timp ce conflictul Domenech - Malouda de la ultimul antrenament a dus la titularizarea lui Abou Diaby.
În condiţiile în care Africa de Sud şi Mexic remizaseră în primul meci al Grupei A, cele două echipe nu au vrut să rişte să fie singura echipă fără punct după prima etapă. Rezultatul a fost un meci foarte tacticizat, sărac în spectacol. Diego Forlan a ratat cea mai mare ocazie e primei reprize în minutul 17. Uruguayanul, câştigător al Europa League cu Atletico Madrid, a driblat bine la marginea careului şi l-a testat pe Hugo Lloris cu un şut de la marginea careului. Altfel, francezii Govou şi Gourcuff nu au fost inspiraţi în execuţii iar scorul pauzei a fost 0-0.
Repriza a doua a fost şi mai puţin captivantă, iar primul moment notabil a venit în minutul 81. Tânărul Lodeiro, introdus în teren cu doar 20 de minute în urmă, a comis un fault dur, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Franţa avea şansa să şteargă impresia proastă lăsată cu un gol pe final. Cu toate acestea ?Cocoşii Galici? le-au dat emoţii oaspeţilor doar prin lovitura liberă a lui Henry din minutul 90+3, respinsă de un fundaş.
Franţa şi Uruguay egalează la puncte echipele Africii de Sud şi Mexicului, toate cele patru echipe din Grupa A având câte un punct după disputarea primei etape.
Clasamentul Grupei A:
1-2. Africa de Sud - 1p - Golaveraj 1-1
-. Mexic - 1p - 1-1
3-4. Franţa - 1p - 0-0
-. Uruguay - 1p - 0-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Franta CM2010 Uruguay
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close