Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Gerard Houllier: Laurent Blanc ar putea să-l înlocuiască pe Domenech după Mondial

Gerard Houllier: Laurent Blanc ar putea să-l înlocuiască pe Domenech după Mondial

Gerard Houllier: Laurent Blanc ar putea să-l înlocuiască pe Domenech după Mondial
Sursa foto: laurent blanc
26 Mar 2010   •   13:12

Fostul antrenor al echipelor Liverpool şi Olympique Lyon speră că îl va vedea la cârma echipei naţionale a Franţei pe actualul tehnician de la Bordeaux, Laurent Blanc. Houllier, actualmente director tehnic în cadrul Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), nu vrea să audă de celelalte nume vehiculate şi consideră că Blanc ar fi perfect pentru "Les Bleus".
Raymond Domenech are şanse foarte mari să îşi piardă postul după Cupa Mondială din Africa de Sud. În ciuda criticilor dure pe care le primeşte necontenit de câţiva ani, Domenech va conduce echipa şi la "Mondiale", dar conducerea FFF îi caută un înlocuitor pentru după turneu. S-au rostit multe nume, printre care Jean Tigana, Didier Deschamps, Alain Boghossian, dar preferatul lui Gerard Houllier pare să fie Blanc, potrivit goal.com.
Fostul fundaş de fier al naţionalei "Cocoşului Galic" este foarte apreciat pentru performanţele la care a ajuns cu Bordeaux. Cu toate acestea, Houllier s-a limitat să dea doar indicii că ar vorbi cu Blanc, el nevrând să recunoască în mod oficial negocierile pentru schimbarea lui Domenech.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala frantei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close