Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Germania a învins cu 24-0 o echipă de amatori, în pregătirile pentru Cupa Mondială

Germania a învins cu 24-0 o echipă de amatori, în pregătirile pentru Cupa Mondială

Germania a învins cu 24-0 o echipă de amatori, în pregătirile pentru Cupa Mondială
27 Mai 2010   •   14:17

Germania a beneficiat de un antrenament uşor împotriva unei echipe locale de amatori, în cantonamentul de la Sudtirol, pe care învins-o cu 24-0. Atacanţii lui Bayern Munchen, Miroslav Klose şi Mario Gomez, care abia reveniseră de la finala Ligii Campionilor, au înscris fiecare câte cinci goluri, echipa lui Joachim Low neavând pic de milă pentru tinerii adversari de la Eppan.

Cacau şi Stefan Kiessling au înscris câte două goluri fiecare, în timp ce un alt atacant, Lukas Podolski, s-a aflat de asemenea pe lista marcatorilor. Celelalte goluri au fost semnate de Piotr Trochowski (trei), Andreas Beck (două), Toni Kroos (două), Arne Friedrich şi Sami Khedira.

Atacantul Cacau de la Stuttgart, care se pregăteşte pentru primul mare turneu al carierei, spune că emoţiile cresc în fiecare zi. "Mă bucur de atmosferă. Tensiunea este în creştere şi toţi abia aşteptăm să înceapă Cupa Mondială", a declarat Cacau.

În altă ordine de idei, selecţionerul Joachim Low urmează să anunţe numirea lui Philipp Lahm drept căpitan.

Fostul portar al nemţilor, Oliver Kahn, care a jucat cu Lahm la club şi la naţională, crede însă că fundaşul de 26 de ani nu este alegerea potrivită. "Ai o mare responsabilitate ca şi căpitan al echipei naţionale şi jucătorul care poartă banderola trebuie să conducă mereu echipa. Lahm încă trebuie să dovedească faptul că are calităţile necesare de lider pentru întreg turneul. O Cupă Mondială este foarte lungă şi sunt multe momente dificile. Un căpitan trebuie să fie mereu optimist şi curajos. Philipp este un mare fotbalist, dar nu ştiu dacă este suficient de matur pentru asta", a declarat Kahn.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miroslav Klose
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close