Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Germania defilează în amicalul cu Bosnia-Herţegovina: 3-1 (VIDEO)

Germania defilează în amicalul cu Bosnia-Herţegovina: 3-1 (VIDEO)

Germania defilează în amicalul cu Bosnia-Herţegovina: 3-1 (VIDEO)
04 Iun 2010   •   10:50

Bastian Schweinsteiger a transformat două penalty-uri şi Germania a învins fără mari probleme Bosnia-Herţegovina, joi, într-un meci amical, scor 3-1, obţinând un nou rezultat promiţător pentru Cupa Mondială.

Edin Dzeko a deschis scorul pentru Bosnia în minutul 15, când Philipp Lahm a încercat să respingă un balon însă mingea l-a lovit pe atacantul lui Wolfsburg în piept şi a sărit peste portarul Manuel Neuer.

Lahm şi-a reparat greşeala în minutul 50, când a înscris golul egalizator, iar Bastian Schweinsteiger a marcat de la punctul cu var în minutele 73 şi 77 pentru a-i oferi Germaniei avansul decisiv în ultimul meci disputat înainte de călătoria spre Africa de Sud.

"Am reuşit un meci bun. Ne-am creat multe ocazii, dar din păcate nu le-am folosit pe toate. Mergem în Africa de Sud cu un moral bun", a declarat Lahm.

După o victorie cu 3-0 cu Ungaria, nemţii au jucat fără cinci jucători de bază din cauza accidentărilor. Germania va trimite a doua cea mai tânără echipă la Cupa Mondială, doar formaţia care a participat la runda inaugurală din 1934 fiind mai tânără.

"Avem mai mult de o săptămână până la primul meci cu Australia, pe 13 iunie, şi nu mă gândesc încă la primul 11. În ciuda antrenamentelor intense din ultimele săptămâni, am reuşit să mărim tempoul în repriza a doua şi sunt mulţumit de asta. Avem o echipă bună, acum avem şi un moral bun", a declarat şi selecţionerul Loew.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close