Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Guus Hiddink a dezvăluit că a refuzat să antreneze naţionala Coastei de Fildeş la CM 2010

Guus Hiddink a dezvăluit că a refuzat să antreneze naţionala Coastei de Fildeş la CM 2010

Guus Hiddink a dezvăluit că a refuzat să antreneze naţionala Coastei de Fildeş la CM 2010
15 Mar 2010   •   00:56


Guus Hiddink a refuzat cererile repetate ale lui Didier Drogba pentru a antrena naţionala Coastei de Fildeş la Cupa Mondială din Africa de Sud. Olandezul, care l-a avut elev pe Drogba la Chelsea, se află în prezent sub contract cu Rusia, dar va prelua Turcia odată ce această înţelegere expiră.

Niciuna dintre cele două ţări nu s-a calificat la turneul mondial din această vară, iar Drogba l-a rugat pe Hiddink să ceară permisiunea de a-i antrena pe ivorieni în grupa G, împotriva Braziliei, Coreei de Nord şi Portugaliei. Totuşi, tehnicianul de 63 de ani, a refuzat oferta venită din partea preşedintelul Federaţiei Ivoriene de Fotbal, Jacques Anouma.

"Deşi am avut o discuţie plăcută cu preşedintele Jacques Anouma, am decis să nu dau curs cererii acestuia. A fost o decizie menită să evite o confuzie care nu este necesară. Trebuie să recunosc însă că mi-a fost greu să refuz", a declarat Hiddink pentru cotidianul olandez De Telegraaf.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Guus Hiddink Coasta de Fildes
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close