Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Huh Jung-Moo, selecţioner: Coreea de Sud vrea să ajungă în optimile Cupei Mondiale

Huh Jung-Moo, selecţioner: Coreea de Sud vrea să ajungă în optimile Cupei Mondiale

Huh Jung-Moo, selecţioner: Coreea de Sud vrea să ajungă în optimile Cupei Mondiale
05 Feb 2010   •   16:49

Coreea de Sud s-a calificat la toate turneele finale ale Cupei Mondiale începând din 1986 şi asiaticii s-au bucurat de o serie lungă de meciuri fără înfrângere de la instalarea lui Huh Jung-Moo pe banca tehnică, în urmă cu doi ani.

Serbia a stricat forma sud-coreenilor în noiembrie, dar Huh este încrezător că elevii lui pot uita acel amical şi să treacă cu bine de faza grupelor în Africa de Sud.

"Am fost semifinalişti în 2002, dar nu am trecut de faza grupelor a unui turneu jucat în afara Asiei. Astfel, primul nostru obiectiv este să ajungem în optimi şi, dacă reuşim asta, ne vom dori cu siguranţă să mergem mai departe", a declarat Huh pentru Fifa.com.

"Grupa noastră este una dintre cele mai dificile, dar suntem încrezători că ne putem îndeplini misiunea. După preliminariile dificile din Asia, echipa este pregătită să dea calculele peste cap. Am avut un cantonament de iarnă cu jucătorii din campionatul intern şi vom mai juca o serie de meciuri de pregătire în martie, iar în mai vom merge în Europa pentru ultimele amicale înainte de Africa de Sud", a mai spus selecţionerul sud-coreenilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 coreea de sud
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close